ross training, training

8K and a sweet 16

First run in weeks. No need to write it was both hard and refreshing – and I’m stoked to run again. And to run all 5 lakes and thereby completing the almost 8K, was just plain nice. When we got home we decided to do the Sweet 16 – just substitute the heavy bag work with burpees and throw in some crunches.

Homemade Sweet 16
Push Ups
Squats
Crunches
Burpees
All Tabata style, each drill 4 min. of 20 sec work, 10 sec break

Skipped Muay Thai class again /sad, but – then I’ll be more hungry next week! This week I definitely feel better, but every time I pressed myself – on the sprints and weight drills, I just get pain attacks. Hopefully it’s all back to normal next week.

Advertisements
Standard

8 thoughts on “8K and a sweet 16

 1. Jesper says:

  Hej Tania jeg kan se du har været på phromthep camp:) jeg overvejer selv at tage dertil men er lidt i tvivl om nogle ting så ville høre om du måske kunne svare på nogle spørgsmål over mail engang:) Hilsen jesper

   • Jesper says:

    Okay lyder rigtigt godt:)
    Er jeg nødt til at være i sindsyg god form inden jeg tager derned for jeg ik bare går død med det samme? eller tager de hensyn til at man lige skal igang?
    Har også overvejet hvad tidspunkt der er bedst at rejse på for mig er det dec-jan-feb er det okay at tage derned der ?

    Mange tak for venligheden:)

 2. Det er aldrig en dårlig ide at være i lidt god form, inden man starter sit træningsophold i Thailand. Men når det er sagt, så specialiserer Danny – der ejer Promthep – sig i vægttab og fitness. Så de har programmer (træning og kost) til folk, der aldrig har trænet, til fighteren der kun kommer for at kæmpe.

  Men det kommer også an på, hvad du ønsker med dit ophold. Vil du være god til Muay Thai (og måske tage en kamp), vil du tabe dig, få en sixpack til stranden? Alt efter hvad dit mål er, og hvor lang tid du har i Thailand til at nå det – så kan du sikkert få en ide om, du skal igang med at løbe lidt herhjemme inden du tager afsted.

  Du kan faktisk rejse alle tider af året (regnsæssonen forstyrrer mest om natten) – og vintermånederne herhjemme er et ekstra godt tidspunkt. Især hvis man er mere til sol og varme end kulde og sne 😉

  • Jesper says:

   Jeg har overvejet at tage 2 mån måske for virkelig at komme igang igen:) jeg har trænet meget taek wondo og lidt karate, men har været væk fra det i 2 år og nu syntes jeg bare ik jeg kan komme efter det igen ved at træne alm ved siden af arbejde:) også har jeg vel os efterhånden fået en 20 kilo som skal smides.
   Skal man reservere hold og sådan hjemme fra eller ordner man det dernede?
   Noget af det som jeg godt kan være lidt bange for er at komme derned også presser de bare en så meget at man går helt kold efter 1 uge?

   • Du kan gøre begge dele. Mit bedste råd – som jeg også skrev i min artikel i BT/ Rejseliv (http://www.rejseliv.dk/thailandsferie-med-slag-i) – er, at man finder et par camps hjemmefra, tager afsted og prøver dem af et par dage, inden man binder sig for en længere periode.
    MEN! Du lyder til at have fundet et perfekt sted i Promthep, da de netop specialiserer sig i fitness og vægttab ved siden af muay thai træningen. Her behøver du heller ikke være bange for at gå død den første uge. Danny skal nok tage sig godt af dig – bare husk at tale med dem om dine mål!

  • Tak skal du have 🙂
   Jeg håber, at du kommer afsted, og får en fantastisk tur. Skriv endelig, hvis du har flere spørgsmål – og gerne en debrief, når du har været afsted.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s